Save the Date

Heilige Huisjes Rotterdam 2024 komt eraan!

Achter de schermen zijn we druk bezig om Heilige Huisjes Rotterdam 2024 neer te zetten. Blok de data alvast in je agenda: Heilige Huisjes Rotterdam 2024 – 6 t/m 9 juni 2024! 

Bereid je voor op een culturele manifestatie waarin elkaar ontmoeten in de mooie gebedshuizen van Rotterdam centraal staat. Het programma wordt in de loop van april bekendgemaakt, maar we kunnen alvast verklappen dat de feestelijke aftrap van het festival in de Paradijskerk is! Hou onze website en Instagram in de gaten voor de programma updates.

Samenwerking met Cultuur Concreet
De afgelopen twee edities van Heilige Huisjes Rotterdam hebben we mogen snuffelen aan nieuwe manieren om gebedshuizen in de schijnwerpers te zetten – met hierbij aandacht voor het erfgoed, de mooie gebouwen en de plekken die ze innemen in de wijk. Dit jaar zijn we samen met het Heilige Huisjes netwerk en Stichting Cultuur Concreet aan de slag gegaan met een nieuwe focus: samenwerkingen tussen gebedshuizen en creatieve makers in de wijk. Op deze manier geven we het programma van het festival een boost en kan iedereen uit de stad de bijzondere gebedshuizen bezoeken.