De Heilige Familiekerk

Kunstfestival: Uitzonderlijke Herinneringen

Op vrijdag, zaterdag en zondag maken bezoekers deel uit van de bijzondere reis van het kunstcollectief in de Heilige Familiekerk. Als tijdelijke gebruikers van dit Heilige Huisje gaan ze met de bezoeker na wat het betekent om uitzonderlijke herinneringen te vieren, of te herdenken. Wat doet het met het individu en met de gemeenschap? Met film, muziek, theater, cabaret, lezingen, workshops en een po√ętische walk and lunch, verkennen ze de fijne lijn tussen vieren en herdenken. De kerkexpositie ‘vieren/herdenken’ brengt het geheel samen met sprookjesachtige ruimtes waarin genoeg te doen en te ontdekken valt.

Praktische informatie vrijdag 7 juni

  • Om 15:00 kun je meedoen met de expertmeeting “Gekraakt” van de Stichting Week van het Lege Gebouw, over participatie in herbestemmingsprojecten. Meer info: klik hier.
  • Sluit om 19:00 aan bij theatervoorstelling Fri Yeye. opening van de tentoonstelling met een bijdrage van¬†Richardo L. Tuinfort, de initiatiefnemer van Fri Yeye. Meer informatie, kijk op deze pagina
  • Sluit om 21:30 aan bij een filmvertoning in de sfeervolle kerk van de film ‘Her’. Voor meer informatie bezoek je deze pagina.

Tussen de evenementen door zijn de kerk en de expositie vrij te bezoeken!