Scots International Church Rotterdam

Sip 'N Paint

Doe mee aan een onvergetelijke ervaring waarin je je innerlijke kunstenaar los kunt laten en je visie tot leven kunt brengen op canvas. De professionals van Sip ‘N Paint staan klaar om je te begeleiden in de creatie van je meesterwerk.

Sip ‘N Paint

Opgericht door Edson, Victor en Djo, drie getalenteerde tatoeëerders, schilders en allround creatievelingen, is Sip ‘N Paint Rotterdam een ware weerspiegeling van de passie voor kunst en liefde voor onze bruisende stad. Als geboren en getogen Rotterdammers zijn ze trots om de creatieve geest die door hun aderen stroomt te laten zien.

Bij Sip ‘N Paint geloven ze in samenwerken en het ondersteunen van lokale bedrijven, daarom werken ze voornamelijk samen met de beste lokale restaurants die heerlijke hapjes en ambachtelijke cocktails serveren tijdens de evenementen. De term “Sip” is een knipoog naar deze heerlijke samenwerking, waardoor je kunt genieten van smakelijke versnaperingen terwijl je je artistieke kant ontwikkelt.

Het doel reikt verder dan alleen schilderen. Ze streven naar een veilige en uitnodigende ruimte, die verbinding stimuleert en nieuwe vriendschappen bevordert. Ze willen mensen samenbrengen, een kans bieden om gelijkgestemde individuen te ontmoeten en je sociale kring te vergroten. Daarnaast zijn ze verheugd om het publiek kennis te laten maken met lokale restaurants en bars.

Praktische informatie

Het bezoeken van de kerk is gratis. Deelname aan de schilderworkshop kost €10,-. Hapjes en drankjes zijn beschikbaar voor alle gasten van de Scots International Church (ook zonder kaartje voor de workshop).

Er zijn verschillende tijdsloten van 60 minuten beschikbaar. Een ticket voor de workshop koop je via sipnpaint.eventgoose.com.

Deze activiteit is onderdeel van het open huis van de Scots International Church.

 

Foto: Victor Klouwens