Grote Kerk Overschie

Big Band Sing-Along Show

Bigband Enterprise bestaat dit jaar 30 jaar! En daarom komen wij op 11 juni iets speciaals doen in Overschie. Omdat we in de Grote Kerk een mooi concert mogen geven, spelen we niet alleen mooie songs en lekkere groovy jazz, maar we komen met een primeur; een bigband Singalong.

Het eerste deel van het concert wordt geheel gemaakt door de band en dat is niet niks. Er staat een ambitieus orkest van 19 musici; 13 blazers, saxen, trombones en trompetten. Dit alles ondersteund door een stevige ritmesectie (drums, bas, gitaar en piano).

Al dit moois wordt afgemaakt door onze goeie, rasechte jazz-zangeres Alicia Wevers. Voor de troepen staat een een knettergoeie dirigent, David Rockenfeller, die er voor zorgt dat we er alles uithalen.

Experiment

Als experiment willen we voor dit speciale concert de laatste nummers mee laten zingen door U. We spelen uiteindelijk in de kerk, en daar hoort samenzang bij. Geen psalmen, maar wel de psalmen van de blues (bijna). De teksten krijgt u levensgroot geprojecteerd te zien. Wij zijn er zeker van dat we terug gaan kijken op een geslaag experiment!

Wilt U het zelf meemaken? Kom dan op zondag 11 juni 15.00 (inloop 14:45) naar onze mooie Grote Kerk!