Dorpskerk Hoek van Holland

Open Dorpskerk en inzameling Voedselbank

Ontdek het kerkgebouw tijdens de Open Dorpskerk Hoek van Holland!

Tijdens onze openstelling vragen wij de Hoekse bevolking tijdens onze open kerk ook een extra donatie te maken aan de Voedselbank in de vorm van houdbare producten.

Over de Voedselbank

In de Dorpskerk te Hoek van Holland hebben wij een uitgiftepunt van de Stichting Voedselbank Maassluis voor voor de Hoekse cliënten, zodat men niet helemaal naar Maassluis hoeft te gaan om het voedselpakket op te halen. Iedere week komt er een kleine vrachtwagen vol met verse en houdbare levensmiddelen voor het aantal cliënten dat bij ons ingeschreven staat. De coördinator van het uitgiftepunt in de Dorpskerk werkt nauw samen met de Diaconie en ons groepje vrijwilligers. Zo proberen we samen onze dorpsgenoten te helpen.

Het gaat bij deze inzameling om houdbare producten zoals rijst, pasta, droge mixen of potten saus, blikken of zakken soep, blikken en potten groente, koffie, thee, pindakaas, jam, chocopasta, hagelslag, havermout, muesli, shampoo, douchegel, tandpasta, tandenborstels, wasmiddel en schoonmaakproducten. Wilt u graag meedoen maar bent u niet in de gelegenheid om het te komen brengen, dan kunt u bellen met diaken Marianne Kranenburg en wordt het bij u opgehaald, 0644550241.

Voor meer informatie over de Voedselbank kunt u bellen met coördinator Jos van Es – 0627191397