Pastoraat Recreatieoord Hoek van Holland

Open Dag Recreatieoord en Recreatiepastoraat Hoek van Holland

Welkom in het huisje “de Zeehaven” aan de Zeeweg 6 van het Recreatiepastoraat voor thee, koffie, frisdrank. Voor het maken van zomaar een praatje, mogelijk ook om meer te weten te komen rondom het recreatiepastoraat. Wellicht zelfs een vertrouwelijk gesprek met één van de pastores of zomaar een spelletje.

Programma Zaterdagmiddag 8 juni 2024

Iedereen is welkom op het Recreatiepastoraat in Hoek van Holland van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is er extra veel te doen voor kinderen, en de middag wordt afgesloten met een pannekoekenfestein.

Maak er mooi wandel-uitje van! Met de metro van Haven naar Strand. Over het strand of door de duinen een gezonde wandeling naar de afslag na die van de Rechtestraat, dus voorbij de Zeetoren in de verte. Dan rechtsaf naar de ingang van het Recreatieoord bij Stuifkenszand. Dat ligt dan aan uw linkerhand. Door het groene hek en direct daarna aan uw linkerhand ziet u “de Zeehaven”. U kunt natuurlijk ook op de fiets komen. Dan is het de Wierstraat volgen naar het Stuifkenszand. 

Voor bezoek aan het recreatieoord is het aan te bevelen om lopend of met de fiets of te voet te komen. Parkeren kost € 3.50 per auto en is slechts toegestaan voor diegenen, die een invalidenkaart hebben.

Afbeelding: de Zeehaven in Hoek van Holland