© Anita Rosman

Oranjekerk

Muzikale kindervoorstelling: Lichtje

De Oranjekerk geeft aandacht aan vluchtelingen en andere ontheemden, met op vrijdagmiddag een kinderprogramma met de muzikale voorstelling “Lichtje” (5-7 jr) door Nele Mennes (zang en verteller), Annabelle Ferdinand (viool) en Helena Souza Estévez (accordeon).

Over Lichtje:

Heel ver hier vandaan ligt een prachtig land,
het land van de stralende sterren.
Kleine Habib woont daar ook, met zijn vader en moeder.
Zijn vader is kok.
Maar op een donkere avond moeten ze vluchten voor een jaloerse koning.
Komen ze wel veilig aan in Vredestan?
En zal het licht weer gaan schijnen?

Programma

15:15 uur: inloop met snacks en knutselen

16:00 uur: muzikale kindervoorstelling Lichtje (5-7 jr) door Nele Mennes (zang en verteller), Annabelle Ferdinand (viool) en Helena Souza Estévez (accordeon).

Over de makers:

Nele Mennes (Antwerpen, 1982) – Belgische zangeres, songwriter en vocal improv-artist en theatermaker. Ze zingt bij het trio Alma Mía, is onderdeel van het muziekcollectief Batavierhuis en doceert aan Codarts op de muziektheateropleiding. Haar show Naakt ontving de de eerste prijs op het Utrechtse Kleinkunst Festival.

Annabelle Ferdinand is een violiste die haar eigen muzikale voorstellingen produceert die vrijwel altijd op een sociaal thema zijn gebaseerd. Voor SKVR-MEMO, speelt Annabelle regelmatig voorstellingen voor de allerkleinsten op crèches en peuterspeelzalen.

Helena Sousa Estévez is accordeoniste, geïnteresseerd in alle muziekstijlen en gespecialiseerd in de hedendaagse klassieke muziekwereld. Naast haar activiteiten als solist en ensembleartiest, werkt Helena ook als muziekdocent en geeft ze les aan de Nederlandse scholen.

Afbeelding: lichtje door Annabelle Ferdinand

Afbeelding: lichtje door Annabelle Ferdinand