De Familiekerk

Muziektheater: De Zomer in Mij

‘De Zomer in Mij’ is muziektheater dat wil confronteren, bevragen en ontregelen.

De voorstelling is een modern sprookje dat vertelt over eenzaamheid, immigratie, verschillende botsende culturen en vervreemding. De mens heeft het universele verlangen ergens bij te horen. Maar waarom is dat niet zo makkelijk en zijn veel mensen zo eenzaam?

De Argentijns-Nederlandse actrice Paula Juan Lima heeft een zinnenprikkelende muzikale theatervoorstelling gemaakt samen met muzikanten Guillermo Celano en Iman Spaargaren. De tekst is van prijswinnend Argentijns tekstschrijver Fabian Diaz en de regie en tekstbewerking is in handen van Abdel Daoudi.

Paula, de hoofdpersoon van ‘De Zomer in Mij’, woont bijna 12.000 kilometer van haar geboorteplaats. Soms wordt die afstand overbrugd met een simpel telefoontje naar haar moeder. Soms is die afstand letterlijk een zee die niet kan worden overgestoken.

Dit werk is een poëtische poging om het ongrijpbare te benoemen van wat het is om buitenlander te zijn. Van wat het is en hoe het voelt om een taal te spreken en in een land te wonen dat niet van jou is. ‘De Zomer In Mij’ vertelt de bijzondere ervaring over afstand en eenzaamheid, zonder het ‘buitenlander zijn’ te reduceren tot een vast gegeven.

 

LET OP: aamelden voor dit event is noodzakelijk. Bestel je gratis kaarten via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/tickets-de-zomer-in-mij-632658266907