Grote Kerk Overschie

Circusstad Festival: Tall Tales Company - Square Two

Tijdens Heilige Huisjes Rotterdam is de Tall Tales Company van Circusstad Festival de artist in residence van de Grote Kerk Overschie. Het wordt een voorstelling die je niet wilt missen!

Tall Tales Company – Square Two

411 – 411 – 31 – 31 – 411 ziet eruit als een algoritme, een wachtwoord, of wellicht een geheimzinnige wiskundige code. Deze getallen zijn het startpunt van Square Two, waarin drie jongleurs samen met het publiek een route verkennen door een markant gebouw, een deel van een stad of een speciale locatie, waarin de fysieke en de numerieke wereld steeds meer één worden. Gebaseerd op de mathematische kunstobjecten van de Rotterdamse kunstenaar Don Satijn, onderzoekt Tall Tales hoe emotie, vorm en inhoud in wiskundige codes gevangen kunnen worden.

Square Two laat je met een hernieuwde blik kijken naar jongleren, beeldende kunst en je omgeving.

Credits

Concept & regie Maartje Bonarius, Harm van der Laan Beeldend kunstenaar Don Satijn Spel Harm van der Laan, Joris de Jong, Sophia Oltmanns Gastspelers Pieter Visser, Cal Courtney, Tedros Girmaye, Lena Kautz  External Eye Sean Gandini Dramaturgie Luc van Esch Muziek Studio Boeke Tekst Mischa Andriessen Stem Jasper Boeke (NL), Kevin Walton (EN) Co-productie Rotterdam Circusstad

Praktische informatie

De voorstellingen starten om 14:00 uur en 16:30 uur en duren 50 minuten.

Er zijn ook (ballonnen-)clowns aanwezig om groot en vooral klein tussen de voorstellingen in te vermaken. Een snackcar voor een kleine smakelijke hap is opgesteld in de tuin van de kerk.